Profesionalizëm

Vazhdimisht shërbehet me profesionalizëm dhe kompetencë, duke u bazuar ne pikën e fortë të kompanisë, orientimi ndaj klientit.

Cilësi

Stafi i aftë, besueshmëria dhe cilësia e shërbimit, nderimi i angazhimeve tona janë karakteristika të pashlyeshme të filozofisë të kompanisë

Orientimi ndaj klientit

Objektivi kryesor, kënaqësia e konsumatorit, veçanërisht të vëmendshëm ndaj nevojave të tij

Produktet

Sali Elektrik ka një total prej katër magazina në Tiranë , Durrës, Fier dhe Vlorë, si dhe një rrjet të gjerë përfaqësuesish në gjithë Shqipërinë